atelje lončarstva in unikatnih izdelkov iz žgane gline


Delavnice za otroke in odrasle

Delo z otroci me je vedno veselilo, saj njihova sproščenost, radovednost in iskrenost ne pozna meja. To se pokaže tudi na kreativnih delavnicah, ki jih organiziram v svojem ateljeju, z veseljem pa se odzovem tudi vabilom šol in vrtcev.

Otroci in mladostniki se na delavnicah spoznajo z glino, kot temeljnim gradivom svojih stvaritev, ki pri snovanju in oblikovanju nimajo omejitev. Pri delu uporabljamo različne barve in strukture gline, učimo se različnih tehnik oblikovanja in na koncu izdelke tudi zapečemo, da jim ostanejo v trajen spomin. S tem spoznajo osnovno tehnologijo oblikovanja od kepe surove gline do unikatnega izdelka.

Zadnja leta me vse pogosteje vabijo tudi na kreativne delavnice za tretje življenjsko obdobje, ki jih izvajam na povabilo društev in domov za upokojence. Na njih babice in dedki vzdržujejo kondicijo svojih sivih celic in ročnih spretnosti, pogosto pa tudi obraznih in trebušnih mišic, ko veselo kramljamo in se smejemo.

Pokličite me in obljubim vam, da se bomo imeli nepozabno lepo. V nadaljevanju pa nekaj utrinkov iz preteklih delavnic:


DelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavniceDelavnice