atelje lončarstva in unikatnih izdelkov iz žgane gline


Poslovna darila

Že od nekdaj velja, da obdarovanje, s pozorno izbranimi darili, med poslovnimi partnerji poslovni odnos stopnjuje in ga postavlja na raven pristnosti, iskrenosti in prijateljstva.

Unikatni izdelki iz žgane gline so kot darilo vedno toplo sprejeti, saj poudarjajo domačnost, toplino in tradicijo. Pri njihovem oblikovanju sem pozorna predvsem na uporabno in sporočilno vrednost. Pri iskanju celostne podobe se glede barvnih in oblikovnih smernic prilagodim željam kupcev in poslanstvu, ki ga širijo pri svoji poslovni dejavnosti. Z mojimi darili sem že razveseljevala poslovne partnerje Zavarovalnice Triglav, Mercatorja, Pršutarne Kras, Mesarije Arvaj, Termoelektrarne Trbovlje, Elprim Energije, Mizarstva Gorjanc in mnogih drugih.

Za predstavitev vas lahko obiščem v vašem podjetju, še najbolje pa je, da se oglasite v mojem ateljeju v Kranju, kjer imam razstavljene vse svoje izdelke in lahko najhitreje poiščemo primerno rešitev za vaše poslovno darilo. V nadaljevanju vam predstavljam nekaj predlogov:


Ročno oblikovane sklede z vtisnjeno slovensko klekljano čipko so napolnjene s ročno izdelanimi čokoladnimi pralineji različnih okusov in oblik.Ovalna skleda z večkrat nagrajeno Arvajevo kranjsko klobaso je odlično darilo za malico.Lonček zdravja z akacijevim medom z lešniki, orehi ali mandlji v skledi iz žgane gline. Priložena je lesena palčka za zajemanje medu. Darilo je pakirano v lični embalaži iz reciklirane lepenke.Darilni set Tinček vsebuje skledico iz žgane gline z ročno izdelanimi čokoladnimi pralineji različnih oblik in okusov, svečnik z obarvano svečko iz čebeljega voska in Tinčkovo žganje z zelišči.Slovenska klekljana čipka v okvirju iz žgane gline z motivom štiriperesne deteljice, naj srečo prinese tudi vašim poslovnim partnerjem.

SKLEDE S PRALINEJI

Ročno oblikovane sklede z vtisnjeno slovensko klekljano čipko so napolnjene s ročno izdelanimi čokoladnimi pralineji različnih okusov in oblik.

SKLEDA S KRANJSKO KLOBASO

Ovalna skleda z večkrat nagrajeno Arvajevo kranjsko klobaso je odlično darilo za malico.

LONČEK ZDRAVJA V SKLEDI

Lonček zdravja z akacijevim medom z lešniki, orehi ali mandlji v skledi iz žgane gline. Priložena je lesena palčka za zajemanje medu. Darilo je pakirano v lični embalaži iz reciklirane lepenke.

KOMPLET TINČEK

Darilni set Tinček vsebuje skledico iz žgane gline z ročno izdelanimi čokoladnimi pralineji različnih oblik in okusov, svečnik z obarvano svečko iz čebeljega voska in Tinčkovo žganje z zelišči.

ČIPKA V OKVIRJU IZ ŽGANE GLINE

Slovenska klekljana čipka v okvirju iz žgane gline z motivom štiriperesne deteljice, naj srečo prinese tudi vašim poslovnim partnerjem.